Barbara Krajnc

Barbara Krajnc je izkušena svetovalka na področju korporativnih zadev in strateških komunikacij. Ima več kot 25 let poklicnih izkušenj, predvsem na vodilnih položajih tako v Sloveniji, kot v mednarodnem okolju.

Aurora Borealis Razglednice #12

Pozdravljeni, drage bralke, dragi bralci Razglednic!
 
Tokrat je izbor zanimivih člankov in tem po dolgem času posvečen izzivom managementa, a verjamem, da je mogoče marsikaj od tega preslikati in uporabiti tudi v zasebnem okolju. Ponovno delim z vami nekaj zanimivosti o trajnostnem prehodu, pa o obnovljivih virih energije kot izzivu za vse, ki se v poslu in vsakodnevno srečujejo s tovrstnimi izzivi, pa tudi za vse nas kot posameznike. Ogromni izzivi so pred nami in vsak lahko s svojim ravnanjem prispeva en košček v mozaiku ukrepov, dejanj, ki prinesejo pozitivne rezultate.
 
Druga tema, ki mi je bila vedno pri srcu, je kreativnost in vse, kar je povezano z njo. Najbrž ima vsak od nas v sebi lastno predstavo o tem, kaj to pomeni, kaj prinaša in zakaj je ali ni pomembna. A dejstvo je, da nas veščine kreativnega razmišljanja ženejo naprej v odkrivanje novega, v iskanje rešitev na drugačen način. In večkrat dokazano je, da so kreativni ljudje bolj uspešni in le kdo si ne želi tega!
 
Včasih je samohvala potrebna: tokrat zaradi velike nagrade Brumen, ki jo je prejel spletni portal Sledilnik Covid-19 in ekipa predanih ustvarjalk in ustvarjalcev, med njimi tudi moja malenkost 🙂
 
Lepe praznike in nasvidenje proti koncu maja!
 
Barbara