Barbara Krajnc

Barbara Krajnc je izkušena svetovalka na področju korporativnih zadev in strateških komunikacij. Ima več kot 25 let poklicnih izkušenj, predvsem na vodilnih položajih tako v Sloveniji, kot v mednarodnem okolju.

Aurora Borealis Razglednice #11

Pozdravljeni, drage bralke, dragi bralci Razglednic!
 
V časih, v katerih živimo, je pomembno, da imamo okrog sebe ljudi, ki nam pomagajo, ko to potrebujemo. Kot tudi, da sami pomagamo drugim, četudi z enostavno gesto, majhnim dejanjem, nasmehom, preprostim sporočilom ali klicem.
 
Eden od uporabnikov se na svojem Twitter profilu predstavlja takole: »Želiš priti v moje življenje, vrata so odprta. Želiš izstopiti, vrata so odprta. Samo ena prošnja: ne stoj med vrati, delaš zastoj.« O vratih, o pomenu njihovega zapiranja in odpiranja ter še posebej tistih priprtih, razmišljam vedno, ko se zgodi kaj lepega, novega, še ne odkritega, pa tudi kakšna druga, bolj bridka izkušnja. Drži, da je zdravo za našo dušo in um kakšna vrata tudi za vedno zapreti za seboj. Da me vrata zadnje čase res navdihujejo, pričata tudi dva kratka filma, ki govorita o vratih Dubaja in vratih Puerto de la Cruza na Tenerifih.
 
Pomlad že diši, jaz pa odhajam soncu in morju naproti, zato bodo naslednje Razglednice najbrž bolj počitniško-popotniško obarvane. 🙂

Barbara